Tuntuuko sinustakin siltä, että vastahan sitä vietettiin joulua ja otettiin uusi vuosi 2024 vastaan, ja aivan yhtäkkiä eletäänkin jo helmikuuta? 😅

Kyllä, aika todellakin tuntuu lentävän! Helmikuun 14. eli rakkauden ja ystävyyden päivä on täynnä iloa ja lämpimiä tunteita, mutta täydellisen ystävänpäivälahjan etsintä voi aiheuttaa stressiä.

Ei huolta, sillä olemme kasanneet tähän postaukseen edullisia lahjaideoita.

Yksi helppo & edullinen lahjaidea on tehdä käsintehty lahja. Voit esimerkiksi leipoa herkullisia ystävänpäivän muffineita tai neuloa trendikkään otsapannan ystävällesi. Lahjan arvo ei ole siinä, kuinka paljon rahaa olet käyttänyt siihen, vaan siinä, miten paljon ajatusta olet siihen laittanut.

Jos et kuitenkaan ole kätevin käsistäsi, vilkaise alta myös meidän ehdotuksemme edullisista ja personaallisista ystävänpäivälahjoista.

Persoonallinen ystävänpäivälahja rakkaalle
Photo by Nick Karvounis / Unsplash

Ystävänpäivä vai rakastavaisten juhlapäivä Valentine's day?

Vietätkö sinä ystävänpäivää ystävien kanssa vai amerikkalaiseen tapaan rakastavaisten juhlapäivänä eli Valentine's day tyyliin? 💘

Jos haluat muistaa ystäviäsi tai puolisoa ystävänpäivänä pienellä, mutta sitäkin ihanammalla lahjalla, on aika toimia heti; tarjoamme kaikille tilauksille ilmaisen toimituksen, mutta pienikokoisimmat tilaukset toimitetaan kirjeenä - ellet valitse lisämaksullista nopeampaa toimitustapaa.

Siinä missä Matkahuollon paketit ja Postipaketit kulkevat perille suureen osaan Suomea jopa yhdessä arkipäivässä, on kirjeiden toimitusaika hidas.

Kun tilauksella on kiire, emme suosittele valitsemaan toimitustavaksi kirjettä.

Alla muutamia edullisia lahjavinkkejä ja asuideoita ystävänpäivään. 💝

Lisää inspiraatiota ystävänpäivään löydät kootusta ystävänpäivä-kategoriastamme.

Pieni lahja ystävälle tai puolisolle

Mitä antaa kaverille ystävänpäivälahjaksi?

Ystävänpäivälahjaksi voi antaa monia erilaisia asioita, jotka riippuvat ystävän mieltymyksistä ja kiinnostuksen kohteista.

Tässä on muutamia ehdotuksia:

1. Lahjakortti suosikkikahvilaan tai -ravintolaan: Anna ystävällesi mahdollisuus nauttia herkullisesta ateriasta tai rauhallisesta kahvihetkestä.

2. Persoonallinen lahja: Mieti ystäväsi mielenkiinnon kohteita ja harrastuksia ja anna lahja, joka liittyy niihin. Seikkailunnälkäisille sopii hyvin esimerkiksi elämyslahjakortti.

3. Yhteinen aktiviteetti: Suunnittele päivä yhdessä ystäväsi kanssa ja tehkää jotain hauskaa ja mieleenpainuvaa. Se voi olla myös niinkin yksinkertainen juttu kuin leffaelämys kahdelle.

Persoonalliset lahjat ystävälle

Onko sulla haussa persoonallinen lahja ystävälle? Edulliset avaimenperät ja lusikat koskettavalla tekstillä ilahduttavat puolisoa ja ystävää varmasti.

Katso kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot sivuiltamme!

Persoonalliset lahjat ystävälle ystävänpäivänä
Photo by Jesse Goll / Unsplash

Ystävänpäivälahjat naiselle

Kun sinulla on haussa ystävänpäivälahja naiselle, on tärkeää ottaa huomioon hänen mieltymyksensä ja persoonallisuutensa.

Mitä antaa naiselle lahjaksi?

Tässä on muutamia yleisiä lahjaideoita:

1. Henkilökohtainen lahja: Harkitse jotain, mikä liittyy hänen harrastuksiinsa tai kiinnostuksen kohteisiinsa. Esimerkiksi lukutoukalle sopii hyvin kiinnostava kirja tai äänikirjapalvelun lahjakortti.

2. Kauneus- ja hyvinvointituotteet: Naiset usein arvostavat laadukkaita kosmetiikkatuotteita tai rentouttavaa hemmottelua kylpytuotteiden tai hierontalahjakortin muodossa.

3. Korut: Mieti ystäväsi tai mielitiettysi tyyliä ja mieltymyksiä ja valitse koru, joka sopii hänen makuunsa. Kiinnitä huomiota, tykkääkö rakkaasi hopeisista vai kultaisenvärisistä koruista.

Hauskat ystävänpäivälahjat

Voit valita lahjaksi myös hauskat sukat, joiden pohjassa lukee jokin hauska teksti, kuten "If you can read this, bring me some wine/coffee" tai "I'm not sleeping, I'm just resting my eyes". Katso sivuiltamme millaisia muita sukkia meiltä löytyy!

Uutuuksia ja täydennystä - vaatteet ystävänpäiväksi

Saimme tällä viikolla varastoon paljon upeita uutuuksia, mukaan lukien vanhoja suosikkeja uusissa väreissä. 😍 Olisiko jokin uutuuksista sinun valintasi ystävänpäivään?

Saimme varastoon myös täydennystä moniin suosikkituotteisiin.

Jos sinulla on ystävänpäivänä tiedossa kuumat treffit tai vietät päivän kumppanisi kanssa, kurkkaa valikoimamme viettelevät alusasut. Meiltä löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Alusasuja on saatavilla kokoon 5XL asti!

Ystävänpäivälahja miehelle tai vaimolle

Etsitkö ystävänpäivälahjaa rakkaallesi? Yllätä kumppanisi uudella alusasulla. Alla muutamia suosikkeja ystävänpäivään. 🔥

Ystävänpäivälahja miehelle

Jos etsit ystävänpäivälahjaa miehellesi, kannattaa harkita esimerkiksi Viaplay-tilausta. Viaplay tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja urheilua, joten se on loistava lahjaidea erityisesti miehelle, joka tykkää penkkiurheilusta.

Voitte viettää yhdessä romanttisen leffaillan tai voit lähteä kavereidesi kanssa ulos viettämään ystävänpäivää, kun miehesi seuraa lätkää.