Lahjavinkkejä on eri hintaluokissa, alkaen alle kympin lahjoista. Meiltä löydät hyviä lahjaideoita sekä tyttöystävälle/vaimolle että myös ystävälle, siskolle, tyttärelle tai äidille. Kaikki lahjasuosituksemme tyttöystävälle/vaimolle löydät tästä ja kaikki lahjasuosituksemme muille lähipiirin naisille löydät täältä. ? Sopiipa muutama lahjoista myös pojille/miehille. ?

Lahjan ei tarvitse maksaa maltaita, vaan ajatus on tärkein. Läheisesi arvostaa varmasti avaimenperää koskettavalla tekstillä. ❤️ Molemmat saatavilla olevat avaimenperät maksavat alle kympin. Tämä lahja sopii hyvin myös miehille!

Toinen edullinen lahjaidea on hauskat sukat, jotka sopivat hyvin lahjaksi niin huumorintajuiselle vaimolle, ystävälle, siskolle, äidille, tyttärelle ja mikseipä myös isoäidille. ?

Joululahjaksi uusi näyttävä pussilakanasetti? ? Pussilakanoissa on erilaiset kuvat eri puolilla, koska vaihtelu virkistää! ? Molemmat pussilakanasetit on saatavilla sekä yhdelle hengelle että parisängylle sopivina. Näistä lakanoista voisi tykätä myös pojat/miehet! ?

Alla lisää edullisia lahjaideoita lähipiirin tärkeille naisille. ? Katso kaikki asusteemme täältä!

Urheileeko läheisesi mielellään vapaa-ajalla? ? Tai onko hänellä tavoitteena liikkua enemmän? Kivat treenivaatteet motivoivat liikkumaan!

Viihtyykö läheisesi paljon kotona tai ovatko hänen oloasunsa jo nähneet parhaat päivänsä? Meiltä löydät ihania kaksiosaisia oloasusettejä sekä näyttäviä olohousuja ja huppareita myydään myös erikseen. ?

Aamutakki, kylpytakki tai pyjamasetti sopii hyvin lahjaksi puolison lisäksi myös muille lähipiirin naisille.

Alusasut ovat kestosuosikkilahja puolisolle, joka ilahduttaa molempia osapuolia. Meiltä löydät sensuelleja alusasuja - myös isommassa koossa! ? Useita alusasuja on saatavilla kokoon 5XL saakka. Jos etsit puolisolle uutta yöasua, kannattaa pyjamien lisäksi kurkata myös valikoimamme babydollit.

Oletko epävarma oikeasta koosta/vaatteen istuvuudesta? Ei hätää, joulukuun lahjatilauksilla on pidennetty vaihtoaika 8.1.2023 asti! ? Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean koon valinnassa.

Jos et ole varma minkä tyylisistä vaatteista lahjansaaja pitää, voit valita varman päälle ja ostaa lahjakortin. Kun tilaat lahjakortin tästä linkistä, toimitetaan lahjakortti välittömästi (tai haluamanasi päivänä) haluamaasi sähköpostiosoitteeseen eli voit tilata sen vielä jouluaattona. ?

Muista kurkata myös vaatevinkkimme joulunpyhille! ?

Alla viimeiset lähetyspäivät joulun paketeille.

Klikkaa tästä ostoksille!

Ihanaa joulun odotusta, ja tervetuloa verkkokauppaamme edullisille ostoksille❣️