Rakastamme naisellisia vaatteita, joten valikoimastamme löytyy paljon muun muassa sekä kukkakuvioisia vaatteita että vartaloa imartelevia wrap-look mallisia vaatteita.

Pitkähihainen wrap-look v-body pitsillä on ehdottomasti yksi mainitsemisen arvoinen uutuustuote; Tyylikäs puseromainen look yhdistettynä supernaiselliseen wrap-look v-malliin tekee bodysta monikäyttöisen, sillä body sopii sekä treffeille että muihin hienompaa pukeutumista vaativiin tapaamisiin. Bodyn alle on myös helppo laittaa alustoppi, jos haluaa hieman peittävämmän asun. Body on yksi henkilökuntamme suosikkiuutuuksista ja sitä on saatavilla neljässä värissä.

Latinapaidat


Kun puhutaan naisellisista vaatteista, ei voi olla mainitsematta latinapaitoja. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia latinapaitamalleja. Uusi lyhyt pitkähihainen malli on sopivan peittävä tyylikkääseen mutta naiselliseen tyyliin. Paita on täydellinen kesään korkeavyötäröisten housujen tai hameen kaveriksi. Paita on saatavilla viidessä värissä. Kaikki valikoimamme latinapaidat löydät täältä.

Wrap-look vaatteetMyös neuleista ja paidoista löytyy imartelevaa wrap-look mallia. Kirjoita hakuun wrap-look niin löydät kaikki valikoimamme naiselliset wrap-look mallit.

Kaikilla tuotteillamme on ilmainen toimitus ja vaihto-oikeus (pois lukien hygieniatuotteet, jotka merkitty erikseen verkkokaupassa).