Olemme kaikki erilaisia ja se on vain hyvä asia. ❤️ Tämä on hyvä muistaa myös vaateostoksilla; omat vartalonmuodot ja pituus vaikuttavat aina siihen, miten vaate istuu päälle eikä sama vaate näytä samalta kuin toisella.

Tässä havainnollistava esimerkki: Ensimmäisessä kuvassa upea @elenavikstrom huikealla 180cm vartalollaan ja toisessa kuvassa upea @norsbasusanna sirolla alle 160cm varrellaan. Molemmilla on yllään sama punainen pitsihihainen wrap-look v-ribbimekko vyöllä. Molemmilla mekko näyttää upealta, mutta olemme varmaan kaikki samaa mieltä, että mekko näyttää heidän päällään erilaiselta/eripituiselta. 😊

Kokemuksen myötä oppii arvioimaan, miten vaatteet istuvat eri vartalonmalleille ja millaiset vaatteet sopivat itselle parhaiten. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos kaipaat apua sinulle sopivien vaatteiden valinnassa. Suosittelemme tutustumaan myös tuotetietoihin ennen tilaamista: jokaisesta tuotteesta löytyy koko-opastus oikean koon valintaan ja sopivuuden arviointiin. Asiakaspalvelumme pystyy auttamaan sinua sopivuuden arvioinnissa, kun kerrot meille pituutesi sekä rinnan-, vyötärön- ja lantionympärysmittasi.

Eikö tilaamasi vaate sopivuuden arvioinnista huolimatta istunut kuitenkaan täydellisesti? Ei hätää - tarjoamme vaatteillemme ilmaisen vaihtomahdollisuuden toiseen kokoon tai kokonaan eri tuotteeseen. Tuotteillamme on myös normaali 14 päivän palautusoikeus.

Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan!

#kehorauha #erilaisuusonrikkaus #kotimainenverkkokauppa #ilovehersecret