POP-UP Tuulonen löytyy valtateiden 10 ja 12 risteymästä Hämeenlinnan läheltä Tampereen ja Lahden välillä osoitteesta Tuulosentie 1, 14810 Tuulos. Jos liikut niillä suunnilla kesän aikana, kannattaa ehdottomasti varata pysähdykseen aikaa ja stopata edullisille ostoksille. Vaatteiden lisäksi myymälästä löytyy mm. sisustustuotteita. ?

POP-UP Tuulonen on auki Ma-Pe 10-18, La 10-16 ja Su 12-17. POP-UP -myymälä sijaitsee kauppakeskus Tuulosessa. Kauppakeskuksesta löydät monipuoliset palvelut. Tuulosesta voit hankkia päivittäistavarat, elintarvikkeet, lahjat, kukat, vakuutus- ja pankkipalvelut, kirjat, sisustustavarat kuin huoltoasemienkin palvelut.

Myymälästä löytyy mm. kesäpaitoja ja -toppeja, kesämekkoja, juhlamekkoja, housuja, shortseja, uimapukuja ja bikineitä, jakkuja ja alusasuja. Saatavilla on sekä pieniä että isompia kokoja.

Joitakin valikoimamme tuotteita on saatavilla eksklusiivisesti vain POP-UP Tuulosesta, mutta monia tuotteita voit tilata normaaliin tapaan myös verkkokaupastamme. ?

Verkkokaupan tapaan myös myymälän valikoima muuttuu jatkuvasti, joten kannattaa pysähtyä myymälässä joka kerta, kun olet siellä päin liikkeellä. ?

Lämpimästi tervetuloa ostoksille POP-UP Tuuloseen sekä verkkokauppaamme❣️