Bodyt ovat tasaisesti kasvattaneet suosiotaan, eikä suotta. Bodyilla housujen ja hameen reunus asettuu kauniimmin eikä vyötärölle tule turhia muhkuroita paidan helmasta. Löydät valikoimastamme bodyja joka makuun ja kaikkiin tilanteisiin.

Vetoketjulliset bodyt

Näyttäviä vetoketjullisia bodyja on saatavilla seepra- ja leokuvioisena, wetlookina sekä verkollisena. Vetoketju mahdollistaa bodyn ulkoasun muuttamisen hetkessä ja sen vuoksi sopii sekä silloin kun kaipaat rohkeaa että peittävämpää asua.


Läpikuultavat bodyt

Läpikuultavat yläosat ovat olleet pinnalla pitkään. Pitsiset ja mesh-bodyt ovat kestosuosikkeja, jotka ihastuttavat vuodesta toiseen. Rohkeimmat yhdistävät läpikuultavat bodyt pelkkien rintaliivien kanssa, mutta tyyliä on helppo muuttaa useampiin tilanteisiin sopivaksi lisäämällä alle myös topin.


Eläinkuvioiset bodyt

Leokuosi on säilyttänyt asemansa kestosuosikkina, mutta käärmekuosi on kasvattanut paljon suosiotaan. Eläinkuvioiset vaatteet kääntävät takuulla katseet, mutta kuosi sopii myös arkikäyttöön. Eläinkuvioisia bodyja on saatavilla useissa eri väreissä sekä pitkähihaisena, lyhythihaisena, yksihihaisena että toppimaisena.


Rohkeat bodyt

Rohkeat bodyt sopivat itsevarmoille naisille käytettäväksi housujen ja hameen kaverina illanviettoon, mutta tuovat kivaa piristystä myös parisuhteeseen. Jos et koe rohkeaa tyyliä itsellesi sopivaksi julkisilla paikoilla, kokeile tyyliä kotitreffeillä. Kotitreffit ovat erityisesti korona-ajan ja lapsiperheiden vanhempien parisuhteen pelastus. Ravintolassa istumisen voi korvata take-away aterialla tai erityisesti lapsettomat pariskunnat voivat kokata ruokaa kiireettömästi yhdessä osana treffejä. Vaikka lisääntynyt kotoiluaika on saattanut lisätä meikittömiä päiviä, silloin tällöin on kiva laittautua oikein kunnolla, vaikka olisikin vain kotona.


Kaksiväriset henkselibodyt

Välillä täydelliseen asuun tarvitsee inspiraatiota. Bodyt toimivat pohjana, jonka ympärille voi rakentaa upeita asuyhdistelmiä. Näyttävä kaksivärinen henkselibody antaa kivasti ilmettä esimerkiksi jakun alla. Body on saatavilla kuudessa eri värissä!

Tämä body saatavilla kuudessa värissä - katso kaikki tästä!

Joko sun vaatekaapista löytyy bodyja? Katso kaikki valikoimamme bodyt täältä.

Jos pidät rohkeasta tyylistä, kurkkaa myös teddyvalikoimamme.