Kesä on mekkojen kulta-aikaa. Kaikkiin kesäaktiviteetteihin, kuten esimerkiksi huvipuistoihin tai veneilyyn, mekot eivät kuitenkaan ole kovin käteviä. Playsuitit ovat hyvä yhdistelmä shortsien käytännöllisyydestä ja mekkojen naisellisuudesta.

Tuulisina päivinä shortsimainen helmaosa vähentää stressiä, ja kevyt materiaali on loistava helteillä. Jotta playsuit on mukava päällä, suosittelemme niitä n. 165-senttisille.

Playsuitit ovat myös edullinen kesävaate, sillä useimmat playsuiteista maksavat noin parikymppiä, eikä tarvitse erikseen ostaa ylä- ja alaosaa. Edullisimmat saatavilla olevat mallit maksavat vain 12,95€.

Valikoimastamme löydät myös juhliin sopivan playsuitin. Upea naisellinen v-pitsiplaysuit tuo kivaa vaihtelua juhlapukeutumiseen ja sopii myös täydellisesti treffeille. Edullista 19,95€ playsuitia on saatavilla vain tämä erä, joten älä mieti liian pitkään.

Playsuiteillamme on ilmainen vaihto-oikeus ja normaali 14 päivän palautusoikeus. Kaikkiin tilauksiin on myös saatavilla ilmainen toimitus. Joko sun vaatekaapista löytyy playsuiteja? Klikkaa tästä tutustuaksesi koko playsuit-valikoimaamme.