Meillä alkoi käsittelemättömien tuotekuvien kampanja, joten nyt löydät verkkokaupastamme myös täysin käsittelemättömiä kuvia kaikkine epätäydellisyyksineen.❤️

Haluaisitko sinä nähdä enemmän myös tällaisia silottelemattomia, epätäydellisiä kuvia? Muutaman kuvan kokoa on vähän rajattu pienemmäksi, mutta muuten kuvia ei ole käsitelty lainkaan.

Monellakaan ei ole aikaa, halua tai kykyä laittautua "vimosen päälle" joka päivä, joten halusimme tuoda vaatteitamme esille myös arkilookissa "taviksen" päällä hiukset ponnarilla ja muutaman minuutin pikameikillä (ripsipidennykset oli jo valmiina).

Vaikka edellisestä kampaamokäynnistä on vierähtänyt aivan liian pitkä aika eikä ihokaan ole täydellisessä kunnossa, kauniissa vaatteissa voi silti tuntea olonsa itsevarmaksi. Kauniit, hyvin istuvat vaatteet tekevät omaan olemukseen ja fiilikseen ihmeitä. 👌

Vaikka vartalomallisi olisi millainen tahansa, kaikki vaatteet eivät tule näyttämään ylläsi upeilta joka tavalla. Stailaamalla ja pukemalla vaatteen vartalotyyppisi mukaan, voit kuitenkin näyttää upealta useimmissa sinulle oikean kokoisissa vaatteissa.

Joko sinä tiedät minkä malliset vaatteet ja miten puettuna vaatteet näyttävät sinulla imartelevimmalta? Kokeilemalla rohkeasti erilaisia tyylejä löydät oman tyylisi, jossa tunnet olosi hyväksi.

Kokeile sopiiko väljät puserot sinulle parhaiten helma vapaana vai helma osittain tai kokonaan vyötärön sisään laitettuna. Kokeile myös esimerkiksi mekkojen kanssa vyötä.

Lopeta täydellisyyden tavoittelu ja keskity voimaan hyvin. Ole ystävällinen ja armollinen sekä itsellesi että muille. Erityisesti itsellesi, koska todennäköisesti olet itsesi suurin kriitikko. 😘

Mukavaa viikonloppua! ❤️ Klikkaa tästä ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan.