Pikkujoulukausi on alkanut ja seuraavien viikonloppujen aikana monella on tiedossa pikkujoulut jos toisetkin. Etenkin pitkään jatkuneen koronatilanteen jälkeen on ihana kerrankin laittautua oikein kunnolla. Onnistuneisiin pikkujouluihin tarvitaan tietenkin häikäisevän upea asu. ?

Bling bling -mekot, joissa säihkyt tähtien tapaan on juhlakauden klassikko. Suosituilla paljettimekoilla on rajallinen saatavuus ja useita mekkoja emme tule enää saamaan lisää tänä vuonna. ⏳

Paljettimekot eivät suinkaan ole ainoa pikkujouluihin sopiva mekko. Kauniit pitsimekot ovat monikäyttöisiä ja sopivat treffimekoksi ympäri vuoden. Värityksensä puolesta nämä naiselliset mekot sopivat täydellisesti myös jouluun. Mekko on saatavilla kokoina S-XL. Jos olet kahden koon välillä, kannattaa ottaa pienempi koko.

Säkenöiviä mekkoja rakastavien kannattaa kurkata myös glitterimekot, jotka ovat lähes yhtä näyttäviä kuin paljettimekot, mutta materiaali on pehmeämpi koviin paljetteihin verrattuna.

Valikoimamme on täynnä toinen toistaan upeampia mekkoja. Glitterittömien mekkojenkaan ei tarvitse olla tylsiä. Näyttävät leikkaukset ja/tai kuosit vangitsevat katseen.

Tekonahkaiset, wetlook ja latex look vaatteet takaavat seksikkään pikkujoululookin. Tekonahkamekko on varma valinta, mutta hameen tai housujen ympärille voi luoda useita erilaisia asukokonaisuuksia.

Tekonahkahousut tai -hameen voi yhdistää helposti erilaisten yläosien kanssa oman maun mukaan. Korkeavyötäröisten housujen kanssa sopii niin lyhyt bralettetoppi, väljempi paita kuin näyttävä bodykin.

Täydellisen lookin myös ulkona takaa näyttävä takki ja kengät.

Jos sun suosikki on oikeassa koossa loppu, kannattaa saatavuutta tiedustella asiakaspalvelustamme, jotta et odota tuotetta turhaan. Jos suosikkiasi on vielä saatavilla oikeassa koossa, suosittelemme tilaamaan sen heti. Saat laskulla maksuaikaa 30 päivää ilman mitään lisäkuluja.

Jos oikea koko mietityttää, niin kurkkaa täältä vinkkiä oikean koon valintaan: https://blog.hersecret.fi/oikeaa-kokoa-metsastamassa

Kaikki vaatevinkkimme pikkujouluihin löydät täältä. ❤️