Joululahjoissa ajatus on tärkein, mutta kyllähän mieluisa lahja on aina mukavampi sekä saada että myös antaa. Joillekin hyvä, mieluisa ja omaan lahjabudjettiin sopiva lahja on helppo keksiä, mutta joskus jonkun läheisen lahja tuottaa päänvaivaa, eikä hyvän lahjaidean keksiminen ole helppoa. Jos kaipaat hyvää mutta edullista lahjaideaa naiselle ikään, kokoon tai suhdestatukseen katsomatta, niin tämä postaus on sulle!

Takuuvarma edullinen hittilahja naiselle on söpöt vaaleanpunaiset pörrösukat "If you can read this, bring me some wine" -printillä. Sukat tulevat näyttävässä, lahjaksi hyvin sopivassa pakkauksessa. Sukat ovat hyvä lahjaidea niin vaimolle, tyttöystävälle, tyttärelle, ystävälle, siskolle, serkulle, äidille, tädille kuin isoäidillekin. Sukkia on saatavilla rajallinen erä, joten älä mieti liian pitkään!

Toinen edullinen lahjaidea on tekstillinen avaimenperä, joka ilahduttaa lahjansaajaa varmasti. Tunteikkaat avaimenperät sopivat täydellisesti lahjaksi puolisolle tai parhaalle ystävälle. Vaikka löydät tästä postauksesta lahjavinkkejä naisille, sopii avaimenperät lahjaksi myös poikaystävälle tai miehelle.

Muita edullisia lahjaideoita esimerkiksi siskolle, ystävälle ja tyttärelle löydät asusteista. Kaikki alla olevat asusteet ovat alle kympin!

Näyttävät oloasut, kauniit pyjamat sekä aamutakit sopivat myös hyvin lahjaksi puolisolle, ystävälle, siskolle tai tyttärelle.

Rennot mutta kauniit hupparit ovat mieluisa lahja nuorille naisille. Kauniit neuletakit sopivat hyvin lahjaksi myös esimerkiksi äidille.

Urheileville naisille mieluisa lahja on uudet treenivaatteet. Suosituimmat seamless treenitrikoomme ovat varma valinta pukinkonttiin. Trikoot on saatavilla kolmessa värissä. Katso myös muut valikoimamme fitness vaatteet!

Vaimolle tai tyttöystävälle sopivat lahjaksi hyvin myös kauniit yöasut ja alusasut. Suosituimmat lahjat puolisolle ovat babydollit, aamutakit ja alusasusetit. Kaikki joululahjavinkkimme puolisolle löydät täältä.

Kerkeääkö tilaus ennen joulua perille? Alla ovat joulun tärkeät päivämäärät viimeisistä lähetyspäivistä, joille kuljetusyhtiö lupaa toimituksen ennen joulua. Budbee aikaraja on maanantaina 20.12. klo 9 aamulla, muilla toimitustavoilla tilaus lähtee varmasti samana päivänä matkaan, kun teet tilauksen puoleenpäivään (klo 12) mennessä.

Todennäköisesti suurin osa myös tiistaina 21.12. ja mahdollisesti myös keskiviikkona lähetetyistä paketeista ennättää vielä ennen joulua perille, mutta emme pysty takaamaan toimitusta jouluksi. Erityisesti näin joulun alla suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi paketin, sillä pakettien toimitusaika on kaikista nopein. Jos valitset toimitustavaksi kirjeen 15.12. puolenpäivän jälkeen tehtyyn tilaukseen, varauduthan siihen, että tilauksesi saattaa saapua vasta joulun jälkeen.

Joululahjoilla on pidennetty vaihto-oikeus 7.1.2022 asti, joten lahjat kannattaa tilata mahdollisimman aikaisin, niin säästyt turhalta stressiltä. Mikäli heräsit joululahjojen hankintaan viime tingassa ja joulun viimeiset päivämäärät ovat jo menneet, suosittelemme tilaamaan lahjakortin.

Lahjakortti toimitetaan sähköisesti, joten sillä ei ole viimeistä aikarajaa, kun tilaat lahjakortin tästä linkistä. Valmiiksi personoidut lahjakortit toimitetaan sähköpostitse vain arkipäivisin eli tilausajankohdasta riippuen viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kun tilaat lahjakortin tästä, toimitetaan lahjakortti haluamaasi sähköpostiin välittömästi tilauksen hyväksymisen jälkeen tilausajankohdasta riippumatta. Valittavanasi on 10, 20, 30, 50 ,75, 100, 150 ja 200 euron lahjakortti.

Lahjakortti on varma valinta ja mieluinen lahja, kun lahjansaaja saa valita mieluisimmat tuotteet itse. Laajasta valikoimastamme löytyy mieluisa vaate varmasti, sillä kokoja on saatavilla koosta 32 peräti kokoon 60 asti.

Ihanaa joulun odotusta❣️