Viime kesän juhlat jäivät vähiin, mutta tänä kesänä juhlia lienee tiedossa senkin edestä. Tärkeimpien juhlien vaatetusta on hyvä miettiä jo hyvissä ajoin, sillä täydellisen mekon metsästys saattaa viedä aikaa. Juhlamekkoa valitessa on hyvä miettiä valmiiksi, mitä itse mekolta toivoo ja onko juhlissa pukukoodia.

Aikaa kannattaa varata myös senkin vuoksi riittävästi, jos mieluisinta mekkoa ei olisikaan heti varastossa oikeassa koossa. Myös mahdolliseen vaihtoon on hyvä varata aikaa, jos tarvitsisikin vaihtaa mekko joko isompaan tai pienempään kokoon. Ihan aina kauneinkaan malli ei istu omalle vartalotyypille niin kuin toivoisi ja olisi etukäteen visioinut. Sen vuoksi juhlavaatteiden kanssa kannattaa aina olla hyvissä ajoin liikkeellä - etenkin, jos kyseessä on itselle hyvin merkitykselliset juhlat, kuten omat ylioppilasjuhlat tai läheisen häät. On ikävä katua jälkikäteen huonosti istuvaa mekkoa joka kerta, kun muistelee juhlapäivää kuvia katsellen.

Monet eivät tykkää pukeutua kaikkiin juhliin samaan asuun vuodesta toiseen, vaan kaipaavat uutta vaatetusta. Erityisesti jos juhlissa on paljon samoja vieraita kuin muissa juhlissa, joissa pukeutui jo samaan mekkoon. Uuden juhlamekon ostamisen ei tarvitse kuitenkaan johtaa vararikkoon; valikoimastamme löytyy kauniita juhliin sopivia mekkoja jopa parillakympillä. Juhlamekkoja on saatavilla kokoina XS-5XL.

Juhlamekkojen rinnalle on viime vuosien aikana noussut juhlavat jumpsuitit. Housuasu on tyylikkään naisellinen valinta, jolla erottuu juhlamekkojen joukosta. Jotkut tuntevat olonsa myös itsevarmemmaksi housuasussa kuin mekossa.

Ihanat kukkamekot ovat parhaita rentoihin kesäjuhliin, sillä kukkamekot eivät ole liian prameita grillijuhliinkaan. Kauniit kukkamekot ovat kestosuosikkeja vuodesta toiseen ja sopivat hautajaisia lukuunottamatta melkein juhliin kuin juhliin. Ne sopivat myös täydellisesti kesätreffeille.

Mitä jos minun suosikkimekosta on oikea koko loppu? Kun etsit mekkoa juhliin ja tarvitset mekon tiettyyn päivämäärään mennessä, suosittelemme olemaan mahdollisimman pikaisesti yhteydessä asiakaspalveluumme ja kysymään tuotteen saatavuutta.

Nopeuttaaksesi asiaa, kerrothan jo heti ensimmäisessä viestissä mistä tuotteesta olet kiinnostunut, missä koossa ja mihin mennessä tarvitsisit sen. Mahdollisuuksien mukaan voimme yrittää saada tuotetta ajoissa lisää. Valitettavasti osa tuotteista on kuitenkin loppuunmyyty myös valmistajalta tai tuotanto on lopetettu, joten kaikkia tuotteita ei ikävä kyllä ole mahdollista saada lisää.

Last Chance -tuotteita emme saa enää lisää ja myös joidenkin tuotteiden tuotekuvauksessa lukee tieto siitä, että tuotteesta ei ole saapumassa enää lisäerää. Kurkkaathan siis aina ensin tuotekuvauksen läpi - kiitos! :)

Kaikille mekoillemme on saatavilla ilmainen toimitus, ja tarjoamme myös ilmaisen vaihtomahdollisuuden. Katso kaikki valikoimamme juhlamekot täältä. Muista kurkata läpi myös näyttävät jumpsuitimme!