Nyt viimeistään kannattaa jaksaa käydä läpi koko tammiale-kategoriamme, sillä alennuksessa on paljon sekä arkeen että juhlaan sopivia vaatteita, ja sun seuraava suosikkivaate saattaa tulla vastaan vasta viimeisimmillä sivuilla.

Tammialestamme löydät myös luottovaatteita arkipukeutumiseen. Nyt alennuksessa sekä kuvan mustat korkeavyötäröiset jeggingsit että lyhythihainen t-paita vaaleanpunaisena, mustana, valkoisena ja harmaana. ? Katso myös muut valikoimamme 750+ aletuotetta ja löydä seuraava suosikkivaatteesi super edulliseen hintaan. ❤️

Klikkaa jeggingseihin ja paitaan!

Näyttävästä mekosta on saatavilla viimeiset kappaleet sekä mustana, punaisena että beigenä. Tämä mekko sopii täydellisesti treffeille sekä juhliin. Kuvassa upea @ssaaanni ?

Koucla beige pitkähihainen pitsikoristeinen midimekko

Näyttävä pitsitoppi nyt alennuksessa sekä vaaleansinisenä, vaaleanpunaisena että valkoisena. Topissa on pienehkö mitoitus, joten jos mietit kahden koon välillä, niin ota isompi. ❤️ Kuvassa upea @fingerroos.marika ?

Parisian vaaleansininen pitsiröyhelötoppi

Pirteä strassikoristeinen toppi vetoketjulla nyt saatavilla noin kympillä - myös beigenä ja korallina. ? Kuvassa upea @minna_kristiina0 ?

Koucla keltainen strassikoristeinen toppi vetoketjulla

Myös tämä sensuelli korkealaatuinen Livia Corsetti yöasu nyt alennuksessa. Kuvassa upea @ssaaanni ?

Livia Corsetti Kathleen

Katso kaikki yli 750 aletuotetta täältä ja uudista vaatekaappiasi edullisesti ❤️