Vuosi 2021 on ollut erilainen, tai ainakin normaalista poikkeava meille jokaiselle. Synkän 2020 vuoden jälkeen vuosi 2021 toi toivoa paremmasta. Tänä vuonna olemmekin päässeet välillä kokeilemaan taas myös normaalimpaa elämää, vaikka ero vuoden 2019 elämään onkin ollut nähtävissä katukuvassa joka päivä ainakin kasvomaskien muodossa.

Otatpa uuden vuoden vastaan kotona perheen kesken tai juhlien ystäväporukassa, tehdään tästä uudenvuodenaatosta unohtumaton. Jos korona on jotain opettanut niin sen, että elämästä pitää nauttia, koska koskaan ei tiedä milloin se on liian myöhäistä. Taltioi uudenvuodenaatto ja sinulle läheiset ihmiset upeisiin kuviin, joita on kiva katsoa myöhemmin. Hyvin onnistuneita kuvia on mukava katsoa jälkikäteen, joten pukeudu parhaimpiisi!

Useille yksin eläville riskiryhmäläisille korona-aika on ollut yksinäistä aikaa. Kenenkään ei pitäisi joutua olemaan uudenvuodenaattona yksin, ellei itse niin halua. Juhliin osallistuminen ei vaadi fyysistä läsnäoloa; ota osaa juhliin videopuhelun välityksellä tai kutsu kylään joku läheinen, jolla on ollut mahdollisimman vähän muita ihmiskontakteja. Jos sun lähipiiriin kuuluu yksin elävä riskiryhmäläinen, saatat olla hänen päivänsä kohokohta, jos soitat hänelle.

Katso vinkkimme uudenvuodenaaton pukeutumiseen täältä. Onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta 2022! ❤️